Er waren diverse uitdagingen in mijn zwangerschap en bevalling die mij niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Na het lezen van de ontslagpapieren van het ziekenhuis had Kim direct door dat niet alles goed was verlopen. Kim heeft toen meteen actie ondernomen, de huisarts ingeschakeld, de verloskundige praktijk op de hoogte gesteld. Ik stond ineens volledig in haar vizier.

Na die heftige kraamperiode heeft Kim mij erg gesteund. Ze gaf mij kracht om de artsen te confronteren met mijn beleving van de opname, bevalling en ontbrekende nazorg. Ze was voor mij een luisterend oor, een steun die ik op dat moment nodig had om sterk te zijn, maar ook om sterk te blijven.

We hebben veel van je mogen leren en goede adviezen gekregen. Deze passen we nog steeds toe! Kim, nogmaals ontzettend bedankt voor je glimlach, je steun, je aandacht, luisterend oor, je kracht, je kennis maar vooral de liefdevolle en warme aanpak!

Hele dikke knuffel, Denice, Maarten & Koen!

Ik kwam er na een ongecontroleerde zwangerschap achter dat ik al 40 weken zwanger was. Ik heb geen tijd gehad om aan het idee te wennen opnieuw moeder te worden, mijn meisje werd een paar dagen later geboren. Ik wilde haar eigenlijk niet meer loslaten en Kim vertelde steeds dit is goed zo, nu krijg je een band met je kindje.

Door met kim te praten over wat er allemaal gebeurd is hebben wij deze onverwachte wending in een mooie tijd om kunnen zetten. De gesprekken met Kim hebben mij erg goed gedaan om de hele ervaring te verwerken en accepteren. Nu, bijna 2 jaar later, zijn we Kim nog steeds erg dankbaar.

Groetjes Wiljan, Ilona, Jurek en Zuzanny Clappers.

Mijn eerste zwangerschap van onze prachtige tweeling was niet zozeer fysiek, maar vooral mentaal erg zwaar. Mijn klachten hadden te maken met een dwangmatige angst om onze kindjes te verliezen en vooral dat dit mijn verantwoordelijkheid zou zijn. Dit hing samen met een traumatisch ongeluk opgelopen toen ik twaalf jaar oud was.

De combinatie van begrip met een wens dat het voor mij anders zou kunnen zijn heeft voor mij meer betekend dan ik in deze recensie onder woorden kan brengen. Letterlijk stapje voor stapje hielp Kim mij mijn angst (om de kindjes van de trap te laten vallen) te overwinnen. Inmiddels ren ik meerdere keren per dag de trap op en af (al dan niet met onze peuters), zonder zorgen.

Kim ik hoop dat je nog veel moeders (en vaders) mag begeleiden naar een zorgeloos ouderschap want wat is het prachtig!

Anastasia

‘Kim heeft ons gezin door een van de moeilijkste tijden van ons leven heen geholpen, waarin wij herstellende waren van een traumatische bevalling. Met haar warme en vrolijke aanwezigheid, haar luisterend oor en wijsheden bracht ze ons rust en bezinning. Met haar eerlijkheid en moed gaf ze vertrouwen in de toekomst. En zelfs nu, jaren later, mogen we nog altijd de vruchten plukken van haar steun en coaching! Zo ben ik minder angstig wanneer ik weer terug ben in het ziekenhuis, begrijp ik welke zorgen de bevalling met zich mee hebben gebracht én durf ik mezelf hierover uit te spreken.  Hierdoor kan ik telkens weer de steun vinden zoals Kim die ons destijds heeft gegeven.’

Liefs Frekemei en Rick

Molenveldlaan 154a
6523 RN Nijmegen

+31 (0) 6 29 486 206
info@kimknuiman.nl

KVK: 76065928
BTW: NL003036063B18