Kennismaking & behandelplan

We starten altijd met een vrijblijvend intake gesprek. Na afloop van dit kennismakingsgesprek breng ik in kaart welke behandeltechnieken het beste passen bij jouw behoeften en hoeveel begeleiding je nodig hebt. Dit verschilt per persoon.

Het tarief voor een consult van 90 minuten is €75,-. Indien jouw behandelplan bestaat uit meerdere sessies kan ik in overleg een pakket op maat samenstellen.

Start traject

Wanneer jij akkoord gaat met het behandelplan, starten we de begeleiding. Een consult kan plaatsvinden in een daarvoor geschikte ruimte in mijn praktijk in Nijmegen of bij jou thuis, in je eigen vertrouwde omgeving. Als het binnen de behandelingen past, kan het ook zijn dat we buiten in de frisse lucht een wandeling maken tijdens een gesprek.

Aan de hand van diverse technieken breng ik je in verbinding met jezelf om vanuit deze innerlijke kracht zelf oplossingen te vinden.

Consulten vinden altijd op afspraak plaats, waarbij we per keer afstemmen waar jouw behoeften liggen. Het kan zijn dat er een week tussen zit maar soms ook twee of drie weken.

Vergoedingen

Op dit moment wordt geboorteverwerking (nog) niet vergoed door zorgverzekeringen.

Wel zijn er werkgevers die bereid zijn om (een deel van) de behandelingen te vergoeden om zo een spoedig herstel van de werknemer te bevorderen.

Als ondernemer is het mogelijk een zakelijke factuur te ontvangen.

Molenveldlaan 154a
6523 RN Nijmegen

+31 (0) 6 29 486 206
info@kimknuiman.nl

KVK: 76065928
BTW: NL003036063B18